Strani

torek, 13. maj 2014

Čas rektalnih alpinistov

Ponovno je izbruhnil čas rektalnih alpinistov! Je precej ekstremen šport, najboljši čas za ta šport pa je, ko pade Vlada in se potencialni 'super sposobni' uradnički in ostali marginalci ponujajo za visoke položaje in ambasadorčke v potencialni novi Vladi. Najbolj pride izvajanje tega športa do izraza, ko so znani rezultati volitev in se koalicija sestavi. Ni pa še ministrčkov, sekretarčkov, krožijo imena, večina se jih itak sama da v medije, da so kandidati, in k tem 'kandidatom' romajo trume velikih prijateljev. Se spomnim kolega, kjer so si kljuko podajali v njegovi pisarni, ko je zgledalo, da bo nekaj postal. No, pol ni.

Pri tem športu je par hakl'čkov. Lahko se zaplezaš v napačno rit, ki se pokaže kot poraženka na volitvah, in pol sledi 'apzajlanje'. Pri tem moraš paziti, da se te pri tem ne prime preveč dreka, saj se ti to lahko pri podvigu lezenja v novo rit krepko maščuje. So nekateri, ki te zavohajo, redki sicer, a so. Poleg tega je potrebna za samega športnika precej mehka hrbtenica, ker se dosti laže zvijaš po debelem črevesu gor, pa malo lubrikanta tudi ne škodi, drugače tvojega gostitelja mičken peče ritka, kar ni nikoli dobro.

Zanimivo je, da je trenutna sestave parlamenta zelo vešča rektalnega alpinizma in tudi 'apzajlanja', bili so že v veliko število ritih in še vedno mislijo, da se jih drek ni prijel. Na novih volitvah bom poskušal žrebati samo take, ki ne smrdijo, težka bo...Nove stranke, stari smrad. Mogoče je najbolje planirati dopust v času volitev...



Ni komentarjev:

Objavite komentar