Strani

torek, 3. junij 2014

Nova stranka SNC s programom

Po vseh pripetijah v tej nesrečni članici EU in Natota, sem se, po temeljitem premisleku, odločil da ustanovim stranko. Že ime je ful izvirno SNC: Stranka Nejca Cimperška, še nihče se ni tak dobro spomil! 
Imamo tudi ful atraktiven program: bomo v vseh vladnih koalicijah, k... gleda Karlota, mamo več za ponudit in ne bomo še tak hitro hin. Poleg tega bodo naši člani v vseh nadzornih odborih državnih podjetij, če pa ta gredo v prodajo, pa je naša provizija le 3%, najmanj od ostalih strank! 

Imamo tudi rešitve na področju bresposelnosti, vsak Slovenec starejši od 40 let ima lahko ljubico, ki jo mora vzdrževati, če je kandidatka mlajš od 30 let, dobi še spodbudo za zaposlovanje s strani Zavoda. 30.000 tisoč novih delovnih mest! Alenka Bratušek, pojej se! 



Na področju pravosodja vpeljujemo nov standard kaznovanja: rokica, nogica, glavica. To ni prenos šeriatskega prava, je samo najhitrejša rešitev za probleme na področju korupcije. 

Ministrstvo za obrambo preimenujemo v Ministrstvo za napad, ker nas ne bo nihče zajebaval! Zunanje zadeve nas zanimajo le do Umaga. Za veleposlanike se lahko pošljejo samo naši preverjeni člani, članstvo v vsaj treh strankah prej, ni ovira. V primeru slabe odločitve arbitraže, bratom Hrvatom ponudimo deal: Obala je naša do Umaga, za to mora vseh 150.000 javnih uslužbencev obvezno letovati na Hrvaškem naslednjih 10 let, brez izjeme. Ni regresa brez potrdila o 14-dnevnem paketu na Hrvaškem.


DARS obvezno prodamo najboljšemu ponudniku iz tujine, Uprava DARS-a pa bo za kazen pr'limana na AC Lj-Mb za vsaj dan ali dva, vsi mimovozeči pa lahko pljunejo, vsak samo enkrat, da ne bo zastoja! Sindikate prepovemo za eno leto, predsedniki sindikatov, ki so na vodilnih položajih že več kot dvajset let, se pr'limajo na AC Mb- Lj (na drugo stran, zarad zastojev), nasporot uprave DARS-a.

Mediji: na 24kur se prepove blajhat novinarke, dokler nista blont še Robi Erjavec in Edi Pucer. Ne prenesemo več teh narastkov! 

Evo to je to. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar