Strani

torek, 10. marec 2015

Dan mučenikov in 50 odtenkov sive

Dan mučenikov, dan ko se je 40 fantkov raje odločilo za smrt kot spremeniti vero. Dan, ko je potrebno biti moški in stati za svojimi stališči, kot slovenski politiki. Na 24kur so lih povedali, da je en državni sekretar zdržal celih pet dni! Bravo, pravi dedec, posebno pa še tisti heroj, ki ga je predlagal. Zgleda, da so ošpice udarile, ne le na pediatriji, tudi po tejle Vladi. Najprej je odšla najsposobnejša profesorica iz svetovno prestižne fakultete za Upravo, zadaj odpihne državnega, pa baje finančni tudi že kiha. Groza...

Z mojo drago sva si privoščila ogled strašne erotične drame 50 odtenkov sive. Doma, seveda, mičken sem ga daun loudnil, vem da je to zelo grdo. Sem se pripravil, stuširal, sveže gate,... Jeba, po pol ure te strašne erotike, pa že pišem blog. Na zadnje me je tako razrajcal slovenski film Patriot, imel je 427 gledalcev v kinu. To ni film za nas z rahlimi živci. Ravno je fantiček v filmu odprl igralnico, opsa, mogoče pa bo kaj ! No zdaj vzdihuje, ona namreč. Tra la la, bi rekel moj Gorazd. Tatjana pove, kakšen človek moraš biti, da ti je tak film všeč? Mislim, da dodaten komentar ni potreben. 

Zdaj se sprašujete zakaj sploh gledam ? Zato, ker nisem povprečni slovencelj, ki šinfa in kometira stvari, ki jih ne pozna ali, bog ne daj, ne razume. Zato pogledam vse te zmazke in gospodinjske porno filme. Priznam, knjige res nisem prebral, sem jo pa podaril, zaprto hvala bogu. Ne vem kam gre ta svet, a v naših časih, bi se nam ljudje s takim spolnim življenjem smilil, zelo.

Ko smo že pri filmih. Letošnji Oskarji so, po moje, čisti brc v temo glede nagrajenega filma. Ta Birdman je res čist mim. 


Filma Theory of Everything in Imitation Game sta deleč pred vsem, tudi Budapest Hotel je odličen. Proti Ptičarju je celo Ostrostrelec dober. Članom te Akademije se je dokončno skisal. Nagrade za igralce so pa šle v prave roke. Mali iz Theory of Everythinge je odličen!



Pa da ne bo zapis brez vsakega recepta. Veste kaj je Americano? Poglejte film Turist, Angelinca in Đoni. 


Za pijačo zmešaš campari, vermut in malo sode. Pa led seveda. Super!



Ni komentarjev:

Objavite komentar