Strani

torek, 22. oktober 2013

George Cloony kot šofer avtobusa

Danes pa nekaj na temo babe, dekleta, punčke,...Vprašanje, ki buri moške mojih let so mlada dekleta. V filmskem svetu gledamo in poslušamo zgodbe filmskih igralcev na katere se 'limajo' mlada dekleta, podobno je v slovenskem 'poslovnem' svetu (no kolikor ga še je). Michael Douglas in Catherine Zeta Jones, Boris Cavazza in kar nekaj punčk, na koncu ne pozabimo Georgea Cloonyja, najbolj zaželenega žrebca za punce. 

Vprašamo se, ali so tako lepi, zanimivi in pametni ali pa je vse v vplivu in denarju (no pa nekaj je tudi v nepremičninah). A si predstavljate Georgea Cloonyja kot šoferja avtobusa na relaciji Štore-Teharje-Celje z zajamčeno plačo v eni od manj uspešnih članic EU? Kako bi se punce in dame najboljših let limale na njega! Ali pa Cavazzo kot šoferja, kot je že bil v filmu To so gadi?


Ker sem sam nasedel eni taki in domišljal, da sem najmanj Mr Clooney, pa po končani diplomatski karieri in vrnitvi luksuznega službenega stanovanja (kjer je bivala tudi ga. Cloony) pa dobil nogo po SMS, vem da smo dedci eni veliki butli ! Dudek je v primerjavi z nami WNB Cloony, pravi car. In ko misliš, da si velik frajer, se ti vsi smejijo, stari in mladi, ženske in moški. Ne rečem, je za probat, sam pol pa, fant, pamet v glavo!

No kot bi rekel moj idol na področju pisanja o spolnosti Jan Hegel že davnega leta 1968: "Čutnost, iskanje užitka, tehnika in rafiniranost na spolnem področju niso živalski vzgibi, ampak jih poznajo le s pametjo obdarjena bitja in čimbolj inteligenten je človek, tem bolj raznovrstno je njegovo spolno življenje." To je živi dokaz, da z leti inteligenca zelo pada.





Ni komentarjev:

Objavite komentar