Strani

ponedeljek, 25. november 2013

Slovenski boj proti terorizmu in Beaujolais nouveau

Ravno se z mojo Tatjano pripravljava poizkusiti nov letnik Beaujolais nouveau 2013, pa evo ti ga na, na 24kur spet poročila! In jaz pozabil preklopiti na program 24ur Kičen!
No, začnimo z Beaujolais nouveau. To je dokaz, kako lahko z dobro idejo iz vinčka, ki ni ravno nekaj za "dol past", narediš svetovno uspešnico! To je mlado vimo iz sortre Gemaj, po štajesko, iz pokrajine Beaujolais. Za geografsko slučajno neorientirano mladino, je to  v Franciji, ta, pa je država, kjer je Pariz in DisneyLand v Evropi. No, bo zdaj lažje? Zakaj to pišem? Ker sem zadnjič poslušal po radio Center kaj je izjavila ena od bodočih, bivših ali celo morebitnih missic, to jest lepotičk, in sicer na vprašanje o glavnem mestu ZDA. Uganete? Hmmm.....Velika Britanija!!
Živ dokaz, da se moraš odločit: ali lep pišanc ali pametna kokoš. Kot sem že napisal, veste kaj je bolje.
Me mal zaneslo, pa nazaj na Beaujolais, ki se tradicionalno odpre tretji četrtek v novembru, po celem svetu pod geslom: "The New Beaujolais has arrived!" Vino je letno, lahko in kar pitno, prodajo pa tam nekje do 70 milijonov flaš. Ideja je za uporabiti. Gre ob hrani, zelo dobro, američani ga v glavnem konzumirajo za Thanksgiven zraven unega preživelega purana.
No, pa nazaj k poročilom na 24kur. Poročali so o strašnem terorističnem napadu na Vladno palačo. Nek grozni terorist pod kodnim imenom Al bin Hladen, se je pokakal v škatlo in to grozno orožje množičnega uničevanja (WMD) poslal naši Alenki. "Fej in fuj!", bi rekli Butalci. Ampak mi pa smo, v maniri NNNP (za mladino: nič nas ne sme presenetiti, akcije CZ v 80ih), poslali na prizorišče tega gnusnega zločina vse kar premoremo: policijo, gasilce, reševalce enote RKB zaščite, protibombno enoto policije. Mislim, če ima kdo nos ve, kaj je drek, kako ne smrdi antraks, plastični eksploziv C4 pa še manj! Je pa dober šou!


Ni še konec, slovenskega boja proti terorizmu in mednarodnemu kriminalu. En butl (verjetno karierni diplomat, hihi), ne morem drugače reči, je medijem povedal za super tajno operacijo MZZ, s katero so rešili sedem člansko slovensko-sirijsko družino iz Alepa v Siriji. Zelo pohvalno dejanje in vsa čast prijatelju Andreju. Ampak tisti, ki mislijo, da so s tem dvignili ugled MZZ, so eni navadni osli! Super sikret operacije, o katerih govori cel MZZ in vsa njihova žlahta, so daleč od tega! Torej, če se slovenski državljan še kdaj najde v takšni situacije, bolje, da ga rešuje kdo drug. Spet samo šou! 
Vse skupaj me spominja na dogodek tam nekje 2005, ko sem delal na OVSE. Takrat je vladal Turkenistanu še veliki vodja pod imenom Turkenbaši. Ta je bil original, dneve in mesece je poimenoval po članih družine npr. ponedeljek - Zoki, torek - Jani, sreda - Karel, četrtek - Gregor itd. Pa se je enega lepega dne en pijanček na cesti v Aškabadu naveličal vsega in vrgel kamen nanj. Sledilo je uradno poročilo MZZ Turkmenistana: '"Ko se je naš in edini Turkemnbaši The Great peljal po aveniji Turkmenbaši the Great, je ena pritlehna teroristična svinja hotela izvesti atentat na velikega vodjo." Kaj se je zgodilo s tem groznim turkmenskim Osamo, mediji niso nikoli več poročali. O temu modelu bom še kaj napisal, npr. zgodbo kako je Turkmenistan postal peta! vesoljska velesila.

Za konec: ne glej slovenske televizije, Rina, pij Beaujolais in upaj, da te teroristi ne ugrabijo, če si Slovenec, seveda.

1 komentar:

  1. ALL LOAN SERVICES AVAILABLE

    (Commercial Loans,)
    (Personal Loans,)
    (Business Loans,)
    (Investments Loans,)
    (Development Loans,
    (Acquisition Loans,))
    Construction loans,)
    (Business Loans(:)
    rate of 2%. Interested people should please contact us

    Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    OdgovoriIzbriši